Bewindvoering Eindhoven

gevestigd in Tongelre

Bewindvoering Eindhoven

Voor bewindvoering in Eindhoven kunt u terecht bij Reeling. We zijn al geruime tijd in Eindhoven gevestigd en helpen cliënten in deze regio sinds 1998 vanuit onze rol als bewindvoerder. Onze bewindvoerders komen uit Eindhoven, hebben nauwe contacten met de Gemeente Eindhoven en werken samen met diverse zorginstellingen in Eindhoven zoals de GGzELunetZorgArchipel en Vitalis.

Voor wie is Reeling in Eindhoven?

Reeling helpt vooral cliënten uit de sectoren van ouderen, verstandelijk beperkten en de psychiatrie. Belangrijk is dat de cliënt een zorgindicatie heeft en dat er professionele zorgverlening betrokken is. De zorgindicatie komt vanuit de Gemeente Eindhoven (WMO) of het CIZ. Onze bewindvoerders in Eindhoven zoeken namelijk actief de samenwerking met de zorgverlening op waarbij de cliënt centraal staat om de lange termijn doelen te bereiken. De inrichting van onze organisatie en onze (interne) opleiding zijn hierop afgestemd. Heeft uw cliënt een ernstige verslaving of agressieproblematiek? Graag overleggen we eerst met u over de juiste aanpak in het belang van de cliënt.

Biedt Reeling meer dan bewindvoering in Eindhoven?

Ja, Reeling heeft meer te bieden. Vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Den Bosch helpen we cliënten in heel Brabant met bewindvoering maar ook met mentorschapcuratele en nalatenschappen.

Aanmelden bij Reeling

Vaak melden zorgverleners en rechtbanken cliënten bij Reeling aan. Cliënten en hun verwanten kunnen ook de aanmelding doen, bijvoorbeeld online door het aanmeldformulier in te vullen.

Vindt u het lastig om een formulier in te vullen, wilt u eerst uw casus bespreken of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.