Aanmelden

Wie kunt u aanmelden?

Onze bewindvoerdersmentoren en curatoren werken vooral voor cliënten uit de sectoren van ouderen, verstandelijk beperkten en de psychiatrie. Het gaat om cliënten uit alle leeftijdsgroepen vanaf 18 jaar. Belangrijk is dat de cliënt een zorgindicatie heeft en professionele zorgverlening krijgt.  Wij zoeken namelijk actief de samenwerking met de zorgverlening op waarbij de cliënt centraal staat om de lange termijn doelen te bereiken. De inrichting van onze organisatie en onze (interne) opleiding zijn hierop afgestemd.  Heeft u of uw cliënt een ernstige verslaving of agressieproblematiek? Graag overleggen we eerst over de juiste aanpak.

Reeling werkt vanuit kantoren in Geleen, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. Reeling gelooft in de kracht van lokale verbinding. Ons werkgebied beslaat daarom in Limburg en Noord-Brabant.

Hoe kunt u aanmelden?

Als geen ander begrijpen wij het belang van snelle en goede hulp. Reeling heeft daarom geen wachtlijst. Binnen twee weken komen we op huisbezoek voor het aanmeldgesprek en daar zijn geen kosten aan verbonden.

U kunt online op veilige wijze het aanmeldformulier invullen.

Na invullen van het formulier zijn de stappen als volgt:
1.    We nemen telefonisch contact op om de casus te bespreken en een huisbezoek in te plannen
2.    Tijdens het huisbezoek geven we uitleg en bespreken we de basis van samenwerking
3.    We vullen de aanvraagformulieren in en geven uitleg over de noodzakelijke bijlages
4.    We controleren de aanvraag op juistheid en volledigheid
5.    Na verzending van de aanvraag naar de rechtbank, ontvangt u een verzendbevestiging
6.    We bewaken de voortgang
7.    We zijn bij de zitting aanwezig

Liever contact over een aanmelding?

Bel dan met ons aanmeldingenteam op 088 6442020 tussen 9.00 en 16.00 uur. U kunt ons ook een verzoek sturen zodat we u terugbellen.