Werken bij Reeling

Over Reeling

Bij Reeling staat klantgericht werken voorop. Daarom horen we bij de top van de professionele kantoren voor bewindvoering, mentorschap, curatele en nalatenschappen. De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid zonder onze kernwaarden uit het oog te verliezen. Laagdrempelig en persoonlijk helpen we kwetsbare mensen in onze samenleving.

Jouw collega’s

De collega’s bij Reeling zijn een mix van mensen met verschillende achtergronden. Elke bewindvoerder, mentor of curator heeft eigen cliënten. Maar omdat ons werk over veel verschillende levensgebieden gaat, werken we samen in teams waarbij iedere collega kennis brengt en nieuwe kennis ophaalt. Nieuwe medewerkers worden gekoppeld aan een senior om hun eigen kracht te ontwikkelen.

0
Medewerkers
0
koppen koffie per jaar
0
missie

Takenpakket Reeling

In de vorm van bewindvoerdermentor of curator is Reeling de wettelijke vertegenwoordiger van mensen met een verstandelijke beperking, psychiatrische aandoening of cliënten uit de ouderenzorg.

Werkgebied Reeling

We zijn er van overtuigd dat je het beste werk levert als je een lokale verankering hebt. Omdat onze medewerkers uit het gebied komen waar ze werken, weten zij wat er speelt. Met vestigingen in Geleen, Eindhoven en Den Bosch ligt ons werkgebied in de provincies Noord-Brabant en Limburg.

En… kom je bij ons werken?

Onze expertise opent deuren tot aansprekende cases en dat opent ook weer deuren voor jou. Want wij willen blijven groeien, beter worden én beter helpen. Als jij daar aan wilt bijdragen, investeren wij graag in jou. Zodat je vanzelf met ons meegroeit. Dus, doe je mee? Lees meer over werken bij Reeling in het verhaal van bewindvoerder Joyce of mentor Josephine.