Vind je werkplek bij Reeling

Lees meer over de sollicitatieprocedure

Jij bepaalt ons succes

Voor de functies van bewindvoerder, mentor en curator zijn strikte wettelijke eisen vastgesteld door het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM. Terecht, want het gaat om de financiële, juridische en persoonlijke zorg voor mensen.

Naast de wettelijke eis van een passend diploma op tenminste HBO niveau, zoeken we collega’s die bij Reeling passen. Reeling is continu in beweging. We zijn een groeiende organisatie en ontwikkelen met de verwachtingen van de maatschappij mee. De lijnen zijn kort, het team van collega’s is hecht en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We steken enorm veel kennis, ervaring en positieve energie in onze cliënten. Daar zijn we trots op. Want bij Reeling zet je een stap verder.

Opleiden en ontwikkelen? Graag!

Reeling behoort steeds nadrukkelijker tot de toonaangevende organisaties op het gebied van bewindvoeringmentorschap en curatele voor mensen een verstandelijke beperking, psychiatrische aandoening of dementie. Onze expertise groeit en dat opent ook weer deuren voor jou. Want wij willen blijven ontwikkelen en beter worden. Als jij daar aan wilt bijdragen, investeren wij graag in jou. Zodat je vanzelf met ons meegroeit. Lees meer over opleiden en ontwikkelen bij Reeling.

Solliciteren?

Stuur een mail naar werken@reeling.nl. In je mail staat een korte motivatie en in de bijlage stuur je jouw cv en een recente foto mee.

Na een positieve beoordeling van je sollicitatie nodigen we je graag uit om kennis te maken. Je gaat in gesprek met een teamleider en een bewindvoerder/mentor. Als we allebei enthousiast zijn, vragen we of je een dagdeel wil meelopen met één van onze collega’s. Het is belangrijk dat je weet hoe de dagelijkse praktijk is bij Reeling, mede omdat we werken voor een bijzondere doelgroep. Bevalt het goed, ben je enthousiast, gemotiveerd om te starten bij Reeling en geïnspireerd om onze cliënten verder te helpen? Dan volgt het arbeidsvoorwaardengesprek en heten we je welkom als onze nieuwe collega.

Denk je bij Reeling te passen?

Bekijk de vacatures of stuur een (open) sollicitatie.

Heb je een vraag?