Bewindvoering Limburg

vanuit locatie Geleen

Bewindvoering Limburg

Voor bewindvoering in Limburg kunt u terecht bij Reeling. De voorloper van Reeling is in 1998 opgericht in Limburg (Venray). Sinds 2017 helpen we cliënten vanuit onze vestiging in Geleen. Onze bewindvoerders wonen in Limburg, spreken de taal en kennen de spreekwoordelijke weg. Daarnaast hebben we nauwe contacten met de Limburgse gemeentes en werken samen met diverse zorginstellingen uit Limburg zoals Meander en Radar.

Voor wie is Reeling in Limburg?

Reeling helpt vooral cliënten uit de sectoren van ouderen, verstandelijk beperkten en de psychiatrie. Belangrijk is dat de cliënt een zorgindicatie heeft en dat er professionele zorgverlening betrokken is. Onze bewindvoerders in Limburg zoeken namelijk actief de samenwerking met de zorgverlening op waarbij de cliënt centraal staat om de lange termijn doelen te bereiken. De inrichting van onze organisatie en onze (interne) opleiding zijn hierop afgestemd. Heeft uw cliënt een ernstige verslaving of agressieproblematiek? Graag overleggen we eerst met u over de juiste aanpak in het belang van de cliënt

Biedt Reeling meer dan bewindvoering in Limburg?

Ja, Reeling heeft meer te bieden in Limburg. Vanuit Geleen helpen we ook cliënten met mentorschap, curatele en nalatenschappen.

Aanmelden bij Reeling

Vaak melden zorgverleners en rechtbanken cliënten bij Reeling aan. Cliënten en hun verwanten kunnen ook de aanmelding doen, bijvoorbeeld online door het aanmeldformulier in te vullen.

Vindt u het lastig om een formulier in te vullen, wilt u eerst uw casus bespreken of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.