Mentorschap Limburg

vanuit locatie Geleen

Mentorschap Limburg

Voor mentorschap in Limburg kunt u terecht bij Stichting Reeling Mentorschap. De voorloper van Reeling is in 1998 opgericht in Limburg (Venray). Sinds 2017 hebben we een vestiging in Geleen en helpen we cliënt uit Midden- en Zuid-Limburg als mentor zijnde. Onze mentoren wonen in Limburg, spreken de taal en kennen de spreekwoordelijke weg. Daarnaast hebben we nauwe contacten met de Limburgse gemeentes en werken samen met diverse zorginstellingen uit Limburg zoals Meander en Radar.

Voor wie is Stichting Reeling Mentorschap?

Reeling helpt vooral cliënten uit de sectoren van ouderen, verstandelijk beperkten en de psychiatrie. Belangrijk is dat de cliënt meerderjarig is, een zorgindicatie heeft en professionele zorgverlening krijgt. Onze mentoren in Limburg zoeken namelijk actief de samenwerking met de zorgverlening op waarbij de cliënt centraal staat om de lange termijn doelen te bereiken. De inrichting van onze organisatie en onze (interne) opleiding zijn hierop afgestemd. Heeft uw cliënt een ernstige verslaving of agressieproblematiek? Graag overleggen we eerst met u over de juiste aanpak in het belang van de cliënt.

Biedt Reeling meer dan mentorschap in Limburg?

Ja, Reeling heeft meer te bieden in Limburg. Vanuit Geleen helpen we ook cliënten met bewindvoering, curatele en nalatenschappen. Daarnaast helpen we ook cliënten uit Noord-Brabant vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Den Bosch.

Aanmelden bij Reeling

Vaak melden zorgverleners en rechtbanken cliënten bij Reeling aan. Cliënten en hun verwanten kunnen ook de aanmelding doen, bijvoorbeeld online door het aanmeldformulier in te vullen.

Vindt u het lastig om een formulier in te vullen, wilt u eerst uw casus bespreken of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.